RETOURNEREN

Navimasters vind het belangrijk dat iedere klant tevreden is met de aankoop die gedaan is. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn met u aankoop en u wilt een of meerde artikelen retourneren, dan kunt u dit binnen 14 dagen nadat u de producten heeft ontvangen aan ons retourneren.
Retour instructies
Vul het formulier in aan de zijkant van de pagina om de retour aan te melden.
Verstuur het pakket naar ons en bewaar altijd het verzendbewijs.

Voorwaarden van retour sturen van producten

Alle geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer ze ongeschonden en (voor zover mogelijk) verpakt zijn in de originele verpakking.
Indien het artikelen of artikelen gebruikerssporen of beschadigingen hebben, kan Navimasters besluiten om niet het volledige betaalde bedrag terug te storen of het artikel niet retour te accepteren. Indien er problemen zijn met de retour zending ontvangt uw altijd hierover een bericht.
Indien wij de retourzending in goede orde hebben ontvangen en akkoord is, ontvangt u binnen 10 werkdagen het gehele aankoop bedrag terug.

Stuur u producten terug naar het volgende adres

Navimasters
Wieska 50A
95-200 Pabianice
POLAND

Overzicht

Ons terugbetalings- en retourbeleid geldt voor 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.
Extra niet-retourneerbare artikelen:
Downloadbare softwareproducten

Terugbetalingen

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij u een e-mail om u te laten weten dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.
Als uw terugbetaling wordt goedgekeurd, wordt deze verwerkt en wordt het bedrag automatisch binnen een bepaald aantal dagen op uw creditcard of oorspronkelijke betaalwijze teruggestort.
Te late of ontbrekende terugbetalingen
Als u nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst nogmaals uw bankrekening.
Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel is geboekt.
Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling is geboekt.
Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt nog steeds geen terugbetaling ontvangen, neem dan contact met ons op via contactformulier.

Retourzendingen

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw item. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending van uw terugbetaling afgetrokken.
Als u duurdere artikelen retourneert, kunt u overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We garanderen niet dat we uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op via contactformulier voor vragen met betrekking tot terugbetalingen en retourzendingen.

Retour formulier

5 + 2 = ?